Tuesday, March 31, 2009 @ 10:19 PM
Quiz. Tagged by Cliff.
A) People who have been tagged must write their answers in their blog.

B)Tag 8 people to do this quiz. Those that are tagged cannot refuse.

C)Continue this game by tagging 8 other people.
- You
- Your Mum
- Your Dad
- Someone
- Anyone
- Somebody
- Anybody
- Adolf Hitler

1. What have you been doing recently?
Ans : nth much. dota and watching anime as usual.

2. Do you ever turn your cell phone off?
Ans : not really.

3. What happened at 10am today?
Ans : having higher chinese lessons I think.

4. When did you last cry?
Ans : roughly 3-4 months ago.

5. Believe in fate / destiny?
Ans : like cliff, I wanna change mine.

6. What do you want in your life now?
Ans : alot. but I want to quit school most. AND, to forget her completely.

7. Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
Ans : I walk in the rain.

8. What's your favourite thing to do on the bed?
Ans : sleep. duh?

9. What bottoms are you wearing now?
Ans : why would you want to know that for?!

10. What's the nicest thing in your inbox?
Ans: can't remeber. don't bother to check either.

11. Do you tend to make your relationship complicated?
Ans : not even in one right now.

12. Are you wearing anything borrowed from anyone?
Ans : yup. my pants. could be yours. wanna have it back?

13. What was the last movie you caught?
Ans : twilight? should be.

14. What are you proud of?
Ans : well. to say the truth, nothing.

15. What does the oldest text msg in your inbox says?
Ans : too lazy to check.

16. What was the last song you sang out loud?
Ans : why would I wanna do that?

17. Do you have any nicknames?
Ans : rongee? bamboo? prince?

18. What does the newest text say?
Ans : stop asking such stuffs dammit.

19. What time did you go to bed last night?
Ans : idk. 11 plus. near 12.

20. Are you currently happy?
Ans : nope. i'm tired.

21. Who gives you the best advice?
Ans : advices dont go into my ear. I dont tend to take advices.

22. Do you eat whipped cream straight from the can?
Ans : wtf?

23. Who did you talk on the phone with last night?
Ans : you.

24. Is something bugging you now?
Ans : yes. this dam quiz.

25. Who was the last person to make you laugh?
Ans : yuan xuan.